FASHION

MUST HAVE “KOMAD” ZA SVAKU ŽENU

Koliko puta ste čuli rečenicu “Ovo je musthave sezone, ovo je musthave proizvod za vas…” Priznajte, svakodnevno to čujete. E sad, pitanje glasi, na osnovu čega se kategorišu “musthave” proizvodi. Za mene to može biti jedna jakna, za jednu Ivanu to može biti suknja, za jednu Jelenu je to crveni par cipela…Sve je to relativno.. A ono što se pokazalo kao jedino ispravno jesu upravo istraživanja koja su pokazala da većina grupa korisnika potvrđuje jedan isti komad kao “musthave” .
Koje komade vam ja danas predstavljam kao musthave, saznajte u nastavku članka.


SUKNJA A KROJA:
Dolaskom toplijih dana džins hlače će sigurno zamjeniti divne,veselih boja i dezene ukrašene suknje i to ne bilo kakve, nego one A kroja. Šta je to uopšte A kroj? Suknje A kroja su suknje koje pristaju svakoj građi tijala, na struku su uske,te od kukova idu u širinu te se spuštaju do željene dužine. Postoje kraće varijante, zatim dužina do koljena, midi varijanta i duge suknje, one do “poda” . U jednom od narednih članaka ću vam pisati kako da nosite suknju A kroja, pojedinačno, za svaku građu tijela, no do tada, danas vam predstavljam svoju miljenicu u boji koja je ove godine ulimativni hit – ŽUTA.
Već nekoliko godina uživam u kombinovanju i nošenju ovakvog tipa suknje, te sam isti i svrstala u musthave svake žene.
Konkretno, moja žuta miljenica je iz D design radionice, čiju preporuku od mene imate, jer jedino suknje od divne dizajnerice Almedine i nosim. Boja, materijala, dezena,kreativnosti, kvalitete, udobnosti, svega toga u njenoj radionici imate na pretek..U današnjem članku kao što napisah predstavljam samo jednu od , a ostale ćete vidjeti u jednom od narednih članaka, do tada na njenoj FB stranici izaberite svoju. D design . Cijene suknji se kreću od 20-23 KM. Prava sitnica za ono što zaista dobijate..

MISS S DESIGN “LARA” BAG: Da li je sitnica imati 4 torbe od jednog istog brenda? Nije. Znate zašto? Zato jer je to dokaz da sve kockice po pitanju kvalitete,izgleda,dizajna,praktičnosti i cijene štimaju. O radionici sestara Stijaković sam vam pisala u nekoliko navrata,a danas smo tu sa uvertirom…uvertitom za onim što slijedi..Detaljan opis, svakog končića i svake rečenice “da Laru bag morate imati” ćete čitati u mjesecu junu, do tada smo danas ovdje sa fotografijama iz Opatije, gdje je bijela Lara bag prvi put i prošetana. Sve detalje o njoj kao i o drugim modelima nove Miss S Design kolekcije možete pogledati ovdje

Uživajte u fotografijama, nosite D design suknje i Miss S design torbe, igrajte se s bojama, modom i kombinacijama, volite, uživajte i naravno pratite i čitajte didilife-style članke, a mi se družimo u nekom od novih.

S ljubavlju: D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *