TRAVELS

“MY TRAVEL MAP”

Da imate milion,šta bi ste radili? Vjerujem da je ovo pitanje koje vas prati cijeli život. Mene jeste, još od djetinjstva. Naime kada sam bila u osnovnoj školi na temu sastava iz srpskog jezika ” Da imam milion..” moj odgovor je uvijek bio PUTOVANJA. Ona su jedina stvar koja će mi ostati vječno zarezana u srcu. Ništa materijalno se ne može porediti s takvim iskustvima. Ništa.
Zato vas danas podsjećam na samo jednu činjenicu, a to su putovanja.
Ukoliko ste veliki putoholičar kao ja, ili ćete to tek postati, onda nam je svima jedna stvar neophodna, a to je MAPA. O čemu se radi? Naime, jedan divan tim ljudi se dosjetio da svako putovanje pored fotografija treba zabilježiti i na jedan neobičan način,stvorivši mapu strugalicu. Mapa o kojoj vam danas pišem je mapa Evrope, ali vi svakako možete naručiti i mapu svijeta. Čar je u tome da je okalite na zid omiljenog dijela stana/kuće, te nakon svakog povratka “čekujete” svoju mapu, odnosno sastružete državu u kojoj ste bili. To je idealan način da vas podsjeća na ljepotu putovanja, idealna stvar da vas podstakne na neka nova putovanja i da vam zagolica maštu svaku put kada prođete pored zida gdje ste stavili svoju mapu.

Takođe, meni je ovo idealan poklon za sve putoholičare, da li će to biti predstojeće Valentinovo, rođendan ili čisti znak pažnje za mene je savršen gest da nekoga usrećite. Dimenzije mape za Evropu su 60×40 i za Svijet 88×52.
Cijena je 40KM , a za sve ostale detalje, vi iz BiH se javite na FB stranicu Zavrzlama Art Studio , a za vas iz Hrvatske i ostalih država molim da se javite na FB stranicu My Travel Map ili instagram profil mytravelmap.eu

Sada vas ostavljam da uživate u fotografijama koje uvijek za vas i mene radi Vuković Photography

S ljubavlju: Dragana

Comments

Zana
February 13, 2018 at 11:06 am

Meni se ova mapa svidja bas bas. I ja bih jednu ovakvu 🙂 a isto tako, putovala bih i samo putovala… 😀 ehh 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *