FASHION

OVČICA ZVONČICA ♥

Srećna sam što uvijek kreativne radionice pronađu put do mene. Tako je i ova radionica pridobila sve moje simpatije, te se sa punim pravom nalazi na mom sajtu.

Ovčica zvončica – divan kreativni naziv, koji samim čitanjem budi pažnju da vidite o čemu se radi. Radionica za izradu majica i dukseva plijene svojim kreativnim radom, kako Crnom Gorom (gdje im je i sjedište) tako i šire. Pronašli su put i do mene na čemu sam im zahvalna.

U moru divnih printova za majice nisam mogla da se odlučim koju bih prisvojila sebi. Prezentujte svoj karakter kroz print na majici ili duksu. Zar to nije divno ☺

Evo kako su se oni predstavili:Kreativna radionica Ovčica Zvončica je počela sa radom 25. marta 2018. poslije par mjeseci razmišljanja, crtanja, osmišljavanja različitih designa i uključujući izraze iz svakodnevnog govora. Iza Ovčice stoje dva kreativna i stara saborca, Vladimir i Aleksandra koji su udahnuli život Ovčici Zvončici sa puno entuzijazma i vjere, da kreativnost može da dopre do srca i garderobera ženskog dijela Crne Gore. Vremenom smo uključili i dječije i muške motive i zadobili simpatije pratilaca i van Crne Gore. Cijena pamučne majice marke Fruit of the Loom sa našim designima je 15 eura. Pored toga, radimo i design po želji koje naši klijenti rado naručuju za rođendane, trudnice, djevojačke večeri, uniforme… Veliki broj naših klijenata nam se javlja da napravimo personalizovani design za njima dragu osobu, kažu nam šta žele poručiti majicom, a mi kreiramo design u našem, sada već prepoznatljivom stilu. Cijena takvih majica sa designom po želji je 25eura.

Majice se naručuju putem našeg instagram profila ovcica_zvoncica ,a od skoro i putem našeg facebook profila Ovčica Zvončica. Unutar Crne Gore koristimo express postu, a za van Crne Gore dogovorimo način koji je za obe strane najjednostavniji i najviše odgovarajući. Ekipa Ovčice Zvončice je uvijek spremna da da ideje, kreira design i skupa sa klijentom dođe do najboljeg riješenja kako bi svi bili zadovoljni. Ono šta nas najviše raduje jeste što sve češće srećemo dame u majicama sa našim designom i svakodnedno dobijamo pohvale za originalnost i profesionalnost. Sve u svemu, ovo su prvih 6 mjeseci Ovčicinog “života” i jako smo srećni sto je njen, tj nas entuzijazam i kreativnost našao put do srca brojnih dama, a u zadnje vrijeme sve češće i pripadnika jačeg pola. ”

 

Na njihovom instagram profilu pogledajte pregršt printova. Zamislite sebe kako morate izabrati jednu. Zar je to uopšte moguće, pitam se? Moram da napomenem da su majice izuzetnog kvaliteta. Što bi se kod nas u narodu reklo „peri-deri“ ☺

Pogledajte majice koje sam ja izabrala, pa mi recite da li one ne opisuju mene. ☺☺ Pištie mi u komentarima koji print majice sa njihovog profilu opisuje vas.

S ljubavlju, D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *